Meedoen met de fotowedstrijd

Doe mee met deze fotowedstrijd en wie weet wordt jouw foto gepubliceerd tijdens een expositie in het Design Museum Den Bosch.
Upload jouw beste foto en maak kans op de vakjury- of publieksprijs. De foto moet aan een aantal voorwaarden voldoen: passend binnen het thema ‘Stad vol contrast’.

Vanwege de corona-maatregelen zijn wij (uiteraard) genoodzaakt de expositie uit te stellen tot een nader te bepalen datum. Hierdoor vervallen ook de eerder gestelde deadlines voor het indienen van en stemmen op de foto’s.

Zodra er een nieuwe datum voor de expositie bepaald is kunnen we je ook meer vertellen over de deadlines, hou hiervoor deze website in de gaten!

SPELREGELS

Deelnemen

Laat jouw creativiteit gaan en stuur een mooie foto in met het thema “Stad vol contrast”. Iedere deelnemer mag maximaal vijf foto’s uploaden. Geef de foto(‘s) een titel en een beschrijving.
Je foto moet in het thema “stad vol contrast” passen.
De stad betreft ‘s-Hertogenbosch, het contrast kan iedere tegenstelling zijn die jij op de foto wil vastleggen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan arm vs rijk, tegenstellingen in architectuur, rust vs drukte etc

Uploaden

Je kunt alleen uploaden als het maximaal 10MB is met minimaal 500px tot maximaal 5000px breed of hoog. De foto mag liggend of staand zijn. Zorg voor een hoge resolutie foto. De winnende foto’s worden op groot formaat afgedrukt en geveild op een exclusieve veilingmiddag in het Design Museum Den Bosch.

UPLOADEN

Stemmen verzamelen

Als jouw foto is geupload kun je jouw inzending promoten via sociale media. Probeer zoveel mogelijk stemmen te krijgen. Stemmers kunnen op maximaal 3 foto’s stemmen en maximaal 1 stem per foto. De foto’s met de meeste stemmen worden op groot formaat afgedrukt en geveild tijdens een exclusieve veilingmiddag in het Design Museum Den Bosch.

Geef de foto een titel en een beschrijving. Je kunt alleen uploaden als het maximaal 10MB is met minimaal 500px tot maximaal 5000px breed of hoog. De foto mag liggend of staand zijn.

Upload een foto naar de wedstrijd

Om spam te voorkomen graag het nummer "12" invullen
U verklaart de voorwaarden te hebben gelezen. Lees de voorwaarden op pagina: https://www.stadvolcontrast.nl/spelregels/